top of page

Seccions web:

 

INICI

SERVEIS

CENTRE VISUAL

CONTACTE

TENDA VIRTUAL 

  • SOL.LUCIONS ÚNIQUES

  • ULLERES DE SOL (Properament)

  • LENTS DE CONTACTE (Properament)

Adreça centre òptic:

 

Carrer Arcadi Balaguer, 78  

08860 - Castelldefels,

Barcelona (Espanya)

Contacte:

 

 ​info @ grupnovavisio . com​

Tel. 93 636 55 88 

© Copyright 2016

Tots els drets reservats  

Grup NovaVisió

 

 

Protecció de Dades

 

Certificació LOPD

Actualitzada el 2015

Protecció de Dades

Amb conformitat amb el que disposa la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, l'informem que les seves dades s'incorporaràn a un fitxer sota la responsabilitat de SAGOPAMAR 12 SL amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. 

 

Pot exercir els seus drets d'accés, cancel.lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C/ ARCADI BALAGUER, 78. 08860 CASTELLDEFELS (BARCELONA) 

 

Mentres no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament de les mateixes.

 

Així mateix i d'acord amb el que estableix la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, en su artículo 21, sol.licitem també el seu consentiment expressament per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre medi de comunicació electrònica equivalent.

 

Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico info@grupnovavisio.com 

 

Marketing i Comunicació Visual per: 

 

Linking Value Marketing

Tel. 696 092 419

solutions@linkingvm.com

bottom of page